ЛЕНЕНО МАСЛО – меки желатинови капсули 60 бр.x 500 mg.

18,50 лв.

Описание

ЛЕНЕНО МАСЛО – 60 бр.x 500 mg. меки желатинови капсули 

Лененото масло може да се приема в чист вид, но може и да се смесва с мед или натурални плодови сокове. Използва се за редица проблеми и заболявания:
* изготвят се мехлеми против изгаряния, възпаления на кожата
* като лечебна каша за прочистване на организма
* намалява лошия холестерол
* защитава от сърдечни заболявания

Съставки : Нерафинирано студено пресовано масло от ленени семена ; Желатин и Глицерин

Предназначение: Хранителната добавка се прилага като помощно средство към хранителният режим, което допринася за нормалното функциониране на организма. Човешкият организъм не може сам да произвежда Омега 3, Омега 6 и Омега 9 мастни киселини, затова те трябва да бъдат набавени като част от разнообразното ежедневно хранене.

Препоръчвана доза за дневен прием : по 1 капсули / 500 mg. / два пъти на ден по време на хранене

Продуктът е хранителна добавка. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.  Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на стайна температура ( 15 °C / 25 °C ) на място недостъпно от деца.

   Произход на маслото от ленено семе: България

Студено пресовано ленено масло от българско ленено семе – Лененото масло е важна част от здравословния хранителен режим, особено при вегетарианците или хора спазващи строги диети. Този вид растително масло дава възможност, хората, които не консумират никакви животински продукти, да си набавят незаменими  мастни киселини. Редица проучвания показват, че лененото масло въздейства върху метаболизма и подпомага процеса на отслабване..