ГАБА (Gamma-aminobutyric acid) 480 мг. 100 капс

19,99 лв.

ГАБА играе ключова роля в реакцията на централната нервна система при стресови ситуации и представлява естествено успокоително и анти-епилиптичен агент. Тя е жизнено важна за правилното протичане на мисловната дейност.

Категория: Етикет:

Описание

Габа / GABA -естествено решение срещу тревожност, стрес и безсъние

✅ допринася за възстановяване на спокойствието, намаляване на тревожността, отпускане мускулите на тялото;

✅подпомага естествено борбата със стреса и безпокойството и свързаните с тях проблеми (умора, проблеми със съня, раздразнителност, агресия…);

✅съкращава времето за заспиване и спомага за поддържане на качествен сън през нощта;

✅насърчава релаксацията на мускулите лесното възстановяване на тялото след спорт и други интензивни физически натоварвания;

✅действа като естествен антидепресант и спомага за подобряване на настроението;

✅намалява желанието за храна, от полза при т. нар. „емоционално хранене“.

Гама-аминобутировата киселина, или т.нар. ГАБА, е естествено успокояващо и антиепилептично средство, което се синтезира в мозъка от глюкоза и глутамин (друга аминокиселина). ГАБА играе ключова роля в реакцията на централната нервна система при стресови ситуации и представлява естествено успокоително и анти-епилиптичен агент. Тя е жизнено важна за правилното протичане на мисловната дейност. Друго основно качество на аминокиселината е свойството й да кара телата ни да произвеждат ендорфини – химикали, които накратко ни правят щастливи и  влияят на настроението ни. Притежавайки нужните нива от аминокиселината ще сте способни да се отпуснете по-добре след тежкия ден, тренировка и стрес.

 

Състав на една капсула

ГАБА (Гама-аминобутирова киселина) – 480 mg.

 

Начин на употреба и дозировка

Като хранителна добавка, приемайте една капсула един път дневно с вода.

 

Съхранение

Да съхранява на хладно и сухо място, без пряка слънчева светлина.

 

Противопоказания

Не приемайте този продукт, ако сте бременна или кърмите. Преди употреба се консултирайте с лекар ако приемате лекарства по рецепта.

 

Производител

Биохерба Р ООД