Хром Пиколинат, Bioherba, 200 мкг, 100 капс.

12,99 лв.

Хром Пиколинат има силно влияние върху обмяната на мазнините и увеличаването на мускулната маса.

Категория: Етикет:

Описание

Хром Пиколинат Bioherba

✅ здравословния баланс на кръвната захар

✅ метаболизирането на въглехидратите и мазнините

✅ регулиране на ненаситния апетит и особено – желанието за въглехидрати

✅ балансиране нивата на холестерола и триглицеридите

Действие и приложение на продукта

Хромът е основен минерал за всеки, но е особено важен за хората, които се опитват да отслабнат. Хром Пиколинат (chromium picolinate) е формата на хром, която се усвоява най-добре от човешкия организъм. Хром Пиколинат има силно влияние върху обмяната на мазнините и увеличаването на мускулната маса.
Хромът е минерал, който е особено важен елемент за човешкото тяло и особено за хората, които целят намаляване на теглото си, а от своя страна Хром пиколинатът се счита за най-добрия източник на хром. Една от най-съществените му ползи за организма е да засили производството на инсулин – хормон, който стабилизира нивото на кръвната захар в организма. Също така инсулинът насочва транспортирането на глюкозата и аминокиселините към вътрешността на мускулните клетки, като засилва поемането им, повишава и ускорява образуването на гликоген и повишава синтеза на протеин. С две думи Хромът носи полза при придобиването на енергия, изгарянето на мазнините и изграждането на мускулна маса.Тъй като хромът може да повиши чувствителността към инсулина и да повлияе на нивата на глюкозата, диабетици и хипогликемици трябва да се консултират с лекар пред употреба на този продукт.

Препоръчителна употреба

Като хранителна добавка, приемайте една капсула един път дневно с храна и вода.

 

Хранителна добавка

Да нe се превишава препоръчителната доза. Да не се използва при деца под 18 години. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

 

Съдържание на една капсула

200 мкг. Хром пиколинат

 

Съдържание на дневна доза

200 мкг. Хром пиколинат

 

Други съставки

Желатин, микрокристална целулоза

 

Хранителна стойност на хранителна добавка

14 kkaл./100гр.

 

Опаковка

200 МКГ, 100 КАПСУЛИ

 

Съхранение

Да съхранява на хладно и сухо място, без пряка слънчева светлина.

 

Противопоказания

Хромът може да повиши чувствителността към инсулин и да повлияе на нивата на глюкозата, диабетици и хипогликемични трябва да се консултират със своя медицински специалист преди да използвате този продукт.

 

Производител

Биохерба Р ООД